Сьомгова пъстърва със зеленчуци и сос Медена горчица

h

Необходими продукти

  • Сьомгова пъстърва
  • 3 средни домата или 2 големи
  • 2 средно големи глави лук
  • Сол
  • Черен пипер
  • Зехтин
  • Сос Медена горчица Денито

Използвани продукти Денито

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете рибата с кухненска хартия. Овкусете със сол, черен пипер и зехтин, включително и областта на коремчето. Поставете в тава за печене. Нарежете доматите и лукът на кръгчета и ги подредете в коремчето на рибата. Покрийте тавата с алуминиево фолио. Печете ястието в предварително загрята фурна на 200С без вентилатор, след това премахнете фолиото и се запечете за още 10-15 минути.

Поднесете със сос Медена горчица Денито.