За нас

Добре дошли в семейството на Денито! Съхраняваме топлината на семейните традиции и ценности години наред. Благодарение на доверието ви към нас предлагаме любими салати, незаменима част от всеки делник и празник. В резултат на дългогодишната ни история знаем кое е ценно за българския потребител и всекидневно подобряваме процеса на производство, за да достигнем до идеалния продукт за всеки вкус.

Знаем, че цените качеството на нашите продукти. Именно затова нашите производствени технологии запазват хранителните вещества и витамини, нужни на цялото семейство. Гарантираме здравословно и балансирано хранене за всички –  от най-малките до най-големите.

Денито – неизменна част от вашата трапеза!

Някои традиции не се променят!

Какво е трапезата без салата? Независимо дали ще споделите уикенда с най-близките си на село, с приятели в близката хижа или пък ви предстои голямо парти вкъщи, българската традиция повелява на масата винаги да има салата. Затова ние се грижим във всеки един от тези моменти вие да имате възможността да изберете сред над 60 вида продукти, сред които свежи салати, охладени салати, сосове, картофени и зеленчукови миксове и други.

Салати Денито, винаги с вас!

Моментите, прекарани с близките, са тези, които наистина имат значение. Продуктите на Денито са чули много истории, преживели са много емоции, защото винаги са били с вас!
Ние от Денито вярваме, че доказаното качество, добрият вкус и приятното изживяване са причините да сме любимата марка на цяла България.

Впуснете се във вкусния свят на Денито

Как избирате какво да купите в магазина? В забързаното си ежедневие невинаги имаме възможност да си набавим нужните хранителни съставки за здравословна и вкусна вечеря.
Затова ние от Денито сме тук, за да помогнем. Знаем, че винаги избирате салатата, която цялото семейство обича! Тази, която наподобява на вкус салатата на баба.

Обградете се с любими хора и любими продукти със съвършен вкус и отлично качество.