Въпроси

Въпрос: Къде се произвеждат продуктите на Денито?

Отговор: Високо качествените продукти на хранителна компанията Денито се произвеждат в нашата модерна фабрика в Бургас. За да достигат до вас, всеки ден правим доставки до логистични бази във Варна, София и Пловдив, както и до нашите партньори в другите големи градове на страната, а от скоро и в Букурещ, Румъния.

Въпрос: Какъв е срокът на годност на продуктите на Денито?

Отговор: В зависимост от продуктите, срокът на годност се различава. За свежите ни салати, срокът на годност е осем (8) дни. За охладените салати срокът е 15 дни, а за хайверите, пастьоризираните картофи и сосовете, срокът е 30 дни.

Въпрос: Къде мога да намеря продуктите на Денито?

Отговор: Можете да откриете продуктите ни в голяма част от националните и местни вериги, както и в кварталните магазинчета. Ако не можете да намерите продуктите в магазина до вас, моля пишете ни на marketing@denito.bg

Въпрос: От къде се набавят суровините, с които се произвеждат продуктите на Денито?

Отговор: Хранителна компания Денито подкрепя българските производители. За много от нашите продукти използваме суровини от български производители. В редки случай, когато дадена суровина не може да бъде набавена от България използваме внос. В основата на нашата философия е и стремежа към качество, затова суровините които подбираме са възможно най-качествените. Едниствено така можем да ви доставим качеството, което избирате вече 21 години.

Ако не сте успяли да намерите отговор на въпроса си, моля пишете ни на marketing@denito.bg

 • Видео
 • Принт
 • Аудио

  Свежи салати

  Салата Витамина

  Руска салата

  виж всички »