Условия за ползване

Уебсайтът на Денито ООД е предназначен единствено за предоставяне на обща информация за нашите продукти и услуги. Всяко обяснение или съвет на сайта е само от общ характер и не трябва да се разглежда като обяснение или съвет по отношение на конкретна ситуация или проблем. Въпреки, че сме отделили голямо внимание за подготовка на предоставената информация и се стремим да Ви предоставяме максимално пълна и коректна такава, Денито ООД не може да гарантира, че тази информация е / или остава правилна. Информацията се актуализира редовно и Денито ООД си запазва правото да прави промени по всяко време с незабавно действие и без предизвестие.

Следователно, посетителите на интернет страницата на Денито ООД нямат право да претендират за каквито и да е права въз основа на информацията, публикувани на този уебсайт.  Денито ООД не може да бъде държана отговорна по никакъв начин за каквито и да било щети, които могат да доведат, пряко или непряко, от използването на този уебсайт или от невъзможността да се използва информацията, публикувана от Денито ООД на този сайт. Никаква част от този сайт не може да се възпроизвежда, съхранява в автоматизирана база данни и / или да се прави публично достояние, в каквато и да е форма или по какъвто и да е начин, независимо дали електронно, механично, чрез фотокопиране, запис или всякакви други средства, без предварително изрично писмено разрешение от Денито ООД.

Докато на Денито ООД се стреми да гарантира, че интернет страницата е постоянно достъпна, Денито ООД не може да бъде държана отговорна за всички последствия, независимо от формата, в резултат от факта, че сайтът е недостъпен поради някаква причина и във всеки един момент, без значение от продължителността. Уебсайтът може да бъде спрян временно или постоянно без предизвестие. Всички права са запазени. Всеки, който има достъп до сайта на Денито ООД се счита, че приема условията, посочени по-горе.

Ако имате някакви въпроси, притеснения или коментари, моля пишете ни на: marketing@denito.bg

 • Видео
 • Принт
 • Аудио

  Свежи салати

  Салата Витамина

  Руска салата

  виж всички »