Свински джолан с панирани бейби картофки с копър и чесън

Време за приготвяне: 2 часа Порции: 4

Овкусете джолана със сол и черен пипер. Изпечете го под капак или фолио за около два часа като периодично му наливате по малко вода и го мажете със сос барбекю Денито. Разбийте яцата с вилица. Панирайте картофките като ги оваляте първо в брашно, а след това в яйце и накрая в галетата смесена с лененото семе. Изпържете панираните картофки до златисто в олиото и ги отцедете от излишната мазнина върху кухненска салфетка. Сервирайте джолана цял в голям съд гарниран с панирани картофки и полят със соса от печенето.
Вкусно с Денито!  

Съставки

1 свински джолан около 1 килограм
Сол и черен пипер на вкус
200 г сос барбекю Денито

Гарнитура

800 г бейби картофки Денито с копър и чесън
2 яйца
1 ч.ч. брашно
1 ч.ч. галета
2 с.л. ленено семе
Олио за пържене