Рибно филе с хайвер с маслини

Време за приготвяне: 30 мин Порции: 4

Разпределете рибата на 4 порции и я намажете със зехтин.
Не прибавяйте сол, защото маслиновата паста е достатъчно солена.
Разбъркайте маслиновата паста с чесъна и копъра и намажете рибните филета.
Отгоре покрийте с резенчета картофки Денито с чесън и копър.
Загрейте фурната на 220* и изпечете ястието за около 15 - 20 минути.
Сервирайте с Денито хайвер с маслини и свежа салата.
Вкусно с Денито!  

Съставки

600 г филе от риба по избор
1 с.л. зехтин
4 с.л. маслинова паста
1 скилидка счукан чесън
1 с.л. нарязан копър
Картофи на кръгчета  с чесън и копър
 

Гарнитура

Денито хайвер с маслини