Пилешко филе с майонеза и пармезан

Време за приготвяне: 30 мин Порции: 4

Нарежете пилешкото месо на дълги и тънки ленти.
Подправете със сол и черен пипер.
В купичка разбъркайте майонезата и горчицата заедно с лимоновата кора и розмарина.
Оваляйте пилешкото месо в овкусената майонеза.
Смесете галетата с пармезана.
Панирайте пилешките лентички и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене.
Загрейте фурната на 200* и изпечете месото за 15 минути или докато стане хрупкаво и златисто заедно с гарнитурата от бейби картофки със сол.
Сервирайте пилешките филенца със сос барбекю.
Вкусно с Денито!  

Съставки

400 г пилешко филе
Сол и черен пипер на вкус
майонеза
2 с.л. горчица
Настъргана кора от ½ лимон
1 ч.л. накълцан пресен розмарин
1 ч.ч. галета 4 -5 с.л. настърган пармезан
Бейби картофки със сол от 0.500кг
1 сос барбекю Денито от 0.050 кг